Зустрічі з роботодавцями дорожньо-будівельної галузі

Кафедра Проектування доріг, геодезії і землеустрою разом із студентами періодично приймають участь у зустрічах з представниками дорожньо-будівельного виробництва щодо працевлаштування студентів і випускників та проходження виробничої практики на підприємстві.

Нещодавно ми мали можливість прийняти участь у двох онлайн-зустрічах на платформі zoom із представниками дорожньо-будівельних організацій ТОВ "ШРБУ-48" та ТОВ "RDS".

Під час онлайн-зустрічей майбутнім випускникам спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" дуже інформативно, корисно для вибору місця подальшого проходження виробничої практики й працевлаштування та не менш цікаво представники організацій розповіли про вакансії та можливості, які пропонують їх компанії. Дорожньо-будівельні компанії  ТОВ "ШРБУ-48" та ТОВ "RDS" гарантують офіційне працевлаштування, комфортні умови праці та нові кар'єрні горизонти у дорожньо-будівельній галузі. 

Дуже дякуємо представникам дорожньо-будівельних компаній ТОВ "ШРБУ-48" та ТОВ "RDS" за візит та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!