Участь викладачів кафедри у засіданні круглого столу до Дня землевпорядника

10 березня 2021 р. викладачі кафедри проф. Батракова А.Г., доц. Дорожко Є.В., доц. Мусієнко І.В., доц. Тимошевський В.В., доц. Казаченко Л.М., доц. Тимошевська Т.І.  прийняли участь у засіданні круглого столу Київського національного університету будівництва і архітектури на факультеті геоінформаційних систем і управління територіями до Дня землевпорядника на тему: «Інтеграція містобудівної та землевпорядної діяльності: проблеми і завдання», яке відбулось за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Державної екологічної інспекції України, ТОВ «УКРНПІЦИВІЛЬБУД» та Всеукраїнської аеро-геодезичної асоціації.

Засідання відбувалось у форматі відеоконференції на платформі ZOOM.

Напрями та основні спікери:

  • «Проблеми землеустрою в умовах децентралізації». Краснолуцький Олександр Васильович – заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України
  • «Сучасні виклики просторового планування територіальних громад». Криштоп Тетяна Володимирівна – заступник Директора з наукової роботи та просторового планування ТОВ «УКРНПІЦИВІЛЬБУД», к.т.н.
  • «ГІС системи при інтеграції землеустрою і містобудування». Галайда Андрій Вікторович – голова Всеукраїнської аеро-геодезичної асоціації.
  • «Екологічні аспекти землекористування». Мальований Андрій Миколайович - голова Державної екологічної інспекції України