Участь молодих вчених кафедри ПДГЗ у І всеукраїнській науковій конференції молодих вчених дорожньої галузі

Молоді вчені кафедри Проектування доріг, геодезії і землеустрою, пройшовши конкурсний відбір, прийняли участь у Першій всеукраїнській науковій конференції молодих вчених дорожньої галузі "Молодь - драйвери відновлення країни". Конференція була проведенна у онлайн режимі 20 травня 2022 р.

На конференції було заслухано 13 доповідей, 2 з них були доповіді викладачів кафедри Проектування доріг, геодезії і землеустрою секція "Обстеження та випробування":

  • Гор Саркісян, доцент кафедри проектування доріг, геодезії і землеустрою Харківського національного автомобільно-дорожього університету (ХНАДУ), к.т.н. Тема доповіді: "Обґрунтування потрібного модулю пружності нежорсткого дорожнього одягу за критерієм граничної рівності покриття";
  • Ірина Гунько, асистент кафедри проектування доріг, геодезії і землеустрою ХНАДУ. Тема доповіді: "Роль цифрової моделі місцевості при відновленні автомобільних доріг".

За результатами відкритого голосування на конференції Саркісяну Гору Саркісовичу присудженно 4 місце у рейтингу кращих доповідей.

За участь у Першій всеукраїнській науковій конференції молодих вчених дорожньої галузі кожен учасник отримав підтверджуючий сертифікат.