ПЕРЕМОГА ПРЕДСТАВНИКІВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВОМУ ЗМАГАННІ ЄВРОПИ, АЗІЇ ТА АФРИКИ

Студентка другого рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОПП «Автомобільні дороги та аеродроми» Яніна Войлокова та доцент кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг Яна Догадайло за результатами сумісно проведених наукових досліджень підготували конкурсну роботу для участі у командному заліку I Міжнародного Наукового Чемпіонату Країн Європи, Азії та Африки у Дубаї. Міжнародні наукові змагання тривали з 1 до 28 лютого 2023 року. 

В цьому Чемпіонаті прийняли участь 1027 учасників, з 59 країн світу. Роботи були подані з 36 галузей науки. Нагороди отримало 216 науковців, до числа яких  увійшли Яніна Войлокова та Яна Догадайло.

Україна зайняла почесне 11 місце в загальнокомандному заліку за країнами. 1 місце - Великобританія, 2 місце - Китай, 3 місце - Об’єднані Арабські Емірати, 4 - Німеччина, 5 місце - Катар, 6 місце - Італія, 7 місце - Франція, 8 місце - Індія, 9 місце - Сінгапур, 10 місце - Південно-Африканська Республіка.  

Щиро вітаємо бронзових призерів I Міжнародного Наукового Чемпіонату Яніну Войлокову, студентку групи Д-51-22, та Яну Догадайло, доцента кафедри БЕАД, з перемогою та визнанням їх наукових здобутків на міжнародному рівні. Бажаємо переможцям не зупинятися на досягнутому і в подальшому також гідно представляти ХНАДУ і кафедру будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. у міжнародному науковому просторі. Нехай  творче натхнення та гідні досягнення стануть Вашими життєвими супутниками!

 

Колектив кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля


To top