Опубліковано:

Відкрита зустріч з експертами: Акредитація освітніх програм «Автомобільні дороги та аеродроми» та «Мости і транспортні тунелі»

Відкрита зустріч з експертами: ID 48846 та ID 8767, Харківський національний автомобільно-дорожній університет, ОП "Автомобільні дороги та аеродроми" та ОП " Мости і транспортні тунелі"

Час: 31 січня, 2024 16:00

Підключитись до конференції Zoom: посилання на зустріч

Ідентифікатор конференції:...

Опубліковано:

Акредитація освітніх програм «Автомобільні дороги та аеродроми» та «Мости і транспортні тунелі»

З  30 січня по 01 лютого 2024 року в ХНАДУ буде проводиться акредитаційна експертиза НАЗЯВО ОП  «Автомобільні дороги та аеродроми» та «Мости і транспортні тунелі» за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  з використанням технічних...

Опубліковано:

Вітаємо Догадайло Яну з перемогою в Першому чемпіонаті з економіки

Вітаємо нашу колегу, Догадайло Яну з перемогою в Першому чемпіонаті з економіки, м. Нью-Йорк, який відбувся 25-30 жовтня 2023 р! Колектив кафедри щиро вітає і бажає творчого натхнення, успіхів, нових наукових відкрить, особистого зростання і мирного неба.  

Опубліковано:

Вітаємо з нагородженням подякою Міністерства освіти і науки України!

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність доцента кафедри «Будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля» Яну Вікторівну Догадайло було нагороджено Подякою Міністерства освіти і...

Опубліковано:

Тиждень академічної доброчесності

Харківський національний автомобільно-дорожній університет запрошує здобувачів та викладачів взяти участь у "Тижні академічної доброчесності", який відбудеться з 23.10.2024 по 27.10.2024.

Для додаткової інформації та перегляду матеріалів семінарів  пройдіть за покликанням...

Опубліковано:

ВІТАЄМО ПРЕДСТАВНИКІВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З ПЕРЕМОГОЮ У І ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З НАУКИ

Команда дорожньо-будівельного факультету у складі доцента кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг Яни Догадайло та студенток другого рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОПП «Автомобільні дороги та аеродроми» Яніни Войлокова та Нелі Коваленко за...

Опубліковано:

ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ 4-ГО КУРСУ З ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ!

Викладачі кафедри Будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля, вітають випускників 4 курсу, які успішно захистили свої кваліфікаційні роботи бакалавра в період з 20.06.2023 по 22.06.2023 за спеціальністю 192 «Будівництва та цивільна інженерія» освітньо-професійної програми...

Опубліковано:

Міжнародна 87-а науково-технічна та науково-методична конференція університету секція "Будівництво та експлуатація автомобільних доріг"

87-а науково-технічна та науково-методична конференція

11 травня 2023 року о 13.20 розпочне роботу секція «Будівництво та експлуатація автомобільних доріг»

Посилання на конференцію:

us05web.zoom.us/j/7603966055

Meeting ID: 760 396 6055

Passcode: XZH1rL

Опубліковано:

Унікальна можливість розпочати отримувати другу вищу освіту в магістратурі за освітньою програмою «Автомобільні дороги та аеродроми» сп

Не втрачай момент розпочати отримувати другу вищу освіту за освітньою програмою «Автомобільні дороги та аеродроми» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» вже сьогодні! Вступай на нульовий курс магістратури!

Умови вступу:

-      наявність диплома магістра або спеціаліста за іншою...

Опубліковано:

День Відкритих дверей ДБФ.

Дорожньо-будівельний факультет у складі деканату на чолі з деканом проф. Маляром В. В., завідувачів кафедр, викладачів та представника приймальної комісії 22.04.2023 р. провів День відкритих дверей у дистанційному форматі на платформі Zoom. Захід відбувався у режимі відеоконференції з залученням...

To top

Міжнародний конгрес «Дороги майбутнього»

Дата: 02/11/2021

Час: 09:00

Місце проведення: КВЦ Парковий, м. Київ

 

2 листопада 2021 року відбудеться міжнародний конгрес «Дороги майбутнього».

Від кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля в ньому будуть приймати участь магістранти Насоненко Ярослава Сергіївна і Савенко Роман Валентинович.

Мета заходу — дискусія між органами влади, національними дорожньо-будівельними компаніями, представниками суміжних галузей та міжнародними компаніями, що займаються дорожнім будівництвом, виробництвом та постачанням дорожньо-будівельних матеріалів та техніки, задля впровадження світового досвіду й розвитку дорожньо-будівельної галузі України.

На конгрес запрошуються представники державних органів, галузевих експертів, представників бізнесу національних та міжнародних організацій, журналістів, а також тих, хто цікавиться дорожньою інфраструктурою України.

 

ПРОГРАМА ТА РЕЄСТРАЦІЯ: cutt.ly/6RwxZY5

Акредитація ЗМІ за посиланням: cutt.ly/vRwkqEt  

Поздоровляємо!

Поздоровляємо НОВАКОВСЬКУ ВІКТОРІЮ ЯКІВНУ з успішним захистом кандидатської дисертації! Бажаємо успіхів і натхнення у подальшій науковій роботі! З дисертацією і авторефератом можна ознайомитися за посиланнями:

 

https://www.khadi.kharkov.ua/fileadmin/Spec_VR_64.059.01/aref_Novakovska.pdf

https://www.khadi.kharkov.ua/fileadmin/Spec_VR_64.059.01/dis_Novakovskaya.pdf

  

Поздоровляємо!

Поздоровляємо Костіна Дмитра Юрійовича з успішним захистом кандидатської дисертації!

Бажаємо успіхів і натхнення у подальшій науковій роботі!

З дисертацією і авторефератом можна ознайомитися за посиланнями: 

 

https://www.khadi.kharkov.ua/fileadmin/Spec_VR_64.059.01/aref_Kostin.pdf

 

www.khadi.kharkov.ua/fileadmin/Spec_VR_64.059.01/dis_Kostin.pdf

УВАГА! Конкурс!

Конкурс від завідувача кафедри, проф. Жданюка В.К.

Яка технологічна операція зображена на відео і для чого вона виконується?

Той, хто дасть правильну відповідь на це питання, зможе отримати до 10 додаткових балів на екзамені з дисципліни «Технологія будівництва автомобільних доріг».

 

 

 

85 Науково-технічна та науково-методична конференція ХНАДУ

Шановні студенти і викладачі!

  11–14 травня 2021 р

відбудеться  85 Науково-технічна та науково-методична конференція ХНАДУ.

Засідання кафедри  "БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ІМ. О.К. БІРУЛЯ"

відбудетья он-лайн  12.05, о 13-25.

 

 

83 Міжнародна студентська наукова конференція

Шановні студенти і викладачі!

  12–16 квітня 2021 р.

відбудеться  83-ї міжнародна студентська наукова конференція.

Засідання секції  "БУДІВНИЦТВО ТА ЕКСПЛУАТАЦІЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ"

відбудетья он-лайн  13.04, о 13-25.

 

 

Організація дистанційного навчання на кафедрі будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля

На кафедрі «Будівництва та експлуатації автомобільних доріг ім. О.К. Біруля» організовано дистанційне навчання студентів за рядом дисциплін. Практично всі необхідні для дистанційного навчання матеріали розміщені на відповідних ресурсах університету. Але розміщені матеріали не користуються особливим попитом. Тому для покращення контакту між студентами і викладачами тестуються нові форми дистанційного навчання. Наприклад, доц. Смолянюк Р.В. разом із старостою групи Д22-18 створили спеціальну групу у месенджері «TELEGRAM» де відбувається живе спілкування зі студентами і розміщуютсья необхідні ресурси.    

До уваги студентів ДБФ!

У період із 12.03.2020 р. по 03.04.2020 р. Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) перебуває на КАРАНТИНІ!

Але університет не припиняє навчальний процес, який від тепер здійснюється у дистанційному форматі, що не передбачає відвідування університету студентами!

Завдання з дисциплін розташовуються на НАВЧАЛЬНОМУ САЙТІ ХНАДУ, який розміщено на головній сторінці нашого основного сайту, або за наступним посиланням: http://dl.khadi.kharkov.ua

 Слідкуйте за оголошеннями на офіційному сайті університету.

Більше інформації про коронавірусну інфекцію COVID-19 на офіційному сайті Центра громадського здоров'я.

Результати першого етапу олімпіади студентів вищих навчальних закладів «Автомобільні дороги і аеродроми»

Серед студентів спеціальності "Будівництво та цівільна інженерія" відбувся перший етап олімпіади за напрямком "Автомобільні дороги і аеродроми". За результатами олімпіади визначено переможців, які приймуть участь у другому етапі олімпіади в м. Одеса.

Спартакіада ХНАДУ з волейболу

У рамках спартакіади ХНАДУ у спортзалі ХНАДУ відбулися змагання з волейболу між командами викладачів факультетів. За результатами змагань команда Дорожньо-будівельного Факультету у складі  Ханейчук К.М., Круля Ю.М., Бугаєвського С.О., Мусієнко І.В., Чугуєнко С.А., Костіна Д.Ю., Воловика О.О. зайняла 3 місце.

Регіональний науково-практичний семінар «АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ»

Співробітники кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг прийняли участь у науково-практичному семінарі Р«АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ», що відбувся в м. Івано-Франківськ 12-14 лютого 2020 р.

Консультація компанії підрядника ONUR на дорозі М03 Київ-Харків-Довжанський

Завідуючий кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг, професор Жданюк Валерій Кузьмович провів консультації для підрядника ONUR на об'єкті реконструкції автомобільної дороги М03 Київ-Харків-Довжанський, з приводу технології виконання робіт та використання дорожньо-будівельних матеріалів.

День випускника ХНАДУ

1 червня 2019 року відбувся вже традиційний День випускника ХНАДУ. Під час святкування до рідного навчального закладу з'їжджаються випускники різних років. Під час відвідування ХАДІ відбуваються зустрічі з керівництвом університету та факультету, спілкування випускників між собою та з викладачами університету.

Науково-практичний семінар "Роль лабораторного контролю у забезпеченні якості"

Завідуючий кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг, професор Жданюк В.К. та співробітники кафедри професор Кіяшко І.В., старший науковий співробітник Новаковський Д.М. і доцент Чугуєнко С.А. прийняли участь з доповідями у науково-практичному семінарі "Роль лабораторного контролю у забезпеченні якості", що відбувся 20-22 травня 2019 року в ДП "Дорожній контроль якості"

ПЕРША РЕГІОНАЛЬНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДОРОГИ ПОЛТАВЩИНИ»

Співробітники кафедри будівництва та експлуатації автомобільних доріг прийняли участь у першій регіональній коференції "Дороги Полтавщини", що була організована  Асоціацією «Дорожники Полтавщини»