ЮНЕСКО " Глобальні трансформації та перспективи цивілізації " 20 травня 2020 року

       Завідувач кафедри Екології, проф. Внукова Наталія Володимирівна  прийняла участь у форумі «Глобальні трансформації та перспективи цивілізації», модераторами якого виступили  ЮНЕСКО, WAAS та CoR.

      Форум включав в себе три сесії в системі Zoom .

     Перша сесія, під керівництвом модераторів від  ЮНЕСКО , була присвячена сучасним викликам глобальних перетворень, обговоренню нових завдань, пов’язаних із Глобальною програмою денною, Цілями сталого розвитку (ЦСР) та Глобальними соціальними трансформаціями (GST) та ролі ЮНЕСКО як глобальної Лабораторії  ідей, а також  розробки пропозицій щодо діяльності з метою майбутньої розробки нового Середньострокового плану ЮНЕСКО на 2022-2029 роки.

      Друга сесія, під курівництвом модераторів від Всесвітньої академії мистецтв і наук (WAAS),  була  зосереджена на продовженні дискусій у Дубровнику навесні 2019 року та пізніше на шляхах політичних, соціальних, економічних та екологічних перетворень для більш широкої інклюзивної концепції глобальної безпеки. У цьому відношенні особливе значення матиме обмін думками щодо ролі світового лідерства, міжнародних організацій та "аналітичних центрів" для сприяння прийняттю рішень.

            Третя сесія, під керівництвом модераторів  від Римського клубу (CoR), детально розкрила  тему "Виходу з надзвичайних ситуацій", яка набуває нової ролі та нового значення у світлі ситуації, що склалася з COVID-19, запровадивши глобальну трансформацію, яка кардинально змінила світ.


To top

Новини за датою

Новини за тегами

За категорією