Підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»»

      09 квітня 2021 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року на базі кафедри екології Харківського національного автомобільно-дорожнього університету у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»», спеціальність «Автомобільний транспорт».

     У рамках проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 58 наукових робі з 25 закладів вищої освіти України, за результатами якого до участі у підсумкові конференції було запрошено авторів 26 наукових робіт з 20 закладів вищої освіти.

     Наукові роботи учасників, подані на Конкурс, в цілому були цікавими та актуальними і розглядали широке коло проблем попередження та зменшення екодеструктивних наслідків функціонування як в цілому комплексу «автомобіль – навколишнє середовище», так і його складових.

     За результатами проведення Конкурсу було видано збірку матеріалів наукових робіт Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»», спеціальність «Автомобільний транспорт», у яку увійшли матеріали доповідей учасників, запрошених до участі у конференції. Збірку матеріалів можна завантажити за посиланням:  » тут «

     Переможці Конкурсу отримали дипломи, керівники наукових робіт – подяки, а члени галузевої конкурсної комісії – подяки «За активну учать у складу конкурсної комісії». Перелік переможців можна завантажити за посиланням:   » тут «

     Представники Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за результатами запеклої боротьби здобули почесні ІІІ місця – вітаємо Оковиту Яну (ДЕ-41-17) та Горенко Юлію (ДЕ-32т1-18) та їх наукових керівників доцента Прокопенко Наталію Вікторівну та доцента Лежневу Олену Іванівну.

     Щиро вітаємо переможців та їх керівників і бажаємо творчого натхнення на шляху вирішення екологічних проблем держави, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти нашої мети!

До зустрічі наступного року!


To top

Новини за датою

Новини за тегами

За категорією