Новини кафедри

Вітаємо!

У І Чемпіонаті Світу з Технічних Наук, Архітектури, Фізики та Математики в Пекіні  взяли участь 128 учасників із 26 країн світу. Нагороди здобули 64 команди та вчених в індивідуальному заліку. Серед суддів було 7 Нобелівських лауреатів.

У загальнокомандному заліку по країнах: 1 місце – Китай, 2 місце – Індія, 3 місце – Південна Корея, 4 місце – США, 5 місце – Бразилія, 6 місце – Німеччина, 7 місце – Україна.

Україна отримала повний комплект нагород в командному заліку (золото, срібло, бронза). Перемогу здобули команди ХНАДУ з Харкова, КНУКІМ і Університету митної справи та фінансів з Дніпра.

Засідання секції "Інформатики та прикладної математики" 87-ї Міжнародної науково-практичної конференції ХНАДУ.

10 травня 2023 р. було проведено засідання секції "Інформатика та прикладна математика" 86-ї Міжнародної науково-технічної та науково-методичної конференції ХНАДУ.

Викладачі виступили з запланованими доповідями, науковими повідомленнями. На засіданні були розглянуті доробки з наукових напрямків кафедри, поставлені нові задачі з розвитку комп'ютерних технологій, математичного моделювання, дослідження операцій, методів оптимізації, прогамних реалізацій технічних процесів.

87-а Міжнародна науково-практична конференція ХНАДУ.

Проведення засідання секціі "Інформатика і прикладна математика" конференціі у зв'язку з дистанційним навчанням відбудется on-line на платформі Zoom Cloud.

Посилання на конференцію:

Тема: Засідання секції "ІПМ"

Час: 10 травня о 15-00

https://us05web.zoom.us/j/2571135438?pwd=K1hUMWU3QzhNWjEweVcraXN1UnorQT09

Идентификатор конференции: 257 113 5438

Код доступа: PeW9mv 

Викладачі кафедри ІПМ пройшли курс online навчання та отримали сертифікати:

84-та Міжнародна наукова студентська конференція

На кафедрі 15.04.2022 р. було проведено засідання секції "Інформатика та прикладна математика" 84-ї Міжнародної наукової  студентської  конференції. Конференція пройшла у on-line режимі на платформі Zoom.

На секції було представлено 53 студентські доповіді, у т. ч. з інших вищів, за наступними напрямами: "Кібербезпека як актуальний напрямок розвитку інформаційних технологій", "Сучасні інформаційні технології у науці, освіті та практичній діяльності", "Моделювання технологічних процесів", "Розвиток новітніх IT технологій" та інші. Було заслухано 35 доповідей з презентаціями, у ході яких велось дуже жваве обговорення. Кращі доповіді записани у відеозапису за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1zJHA59vVTygXDf-LbmHWj7fQvvrj2VGb/view?usp=sharing

84-а Міжнародна студентська наукова конференція

Проведення засідання секціі "Інформатика і прикладна математика" конференціі у зв'язку з дистанційним навчанням відбудется on-line на платформі Zoom Cloud. Підключення 15.04.2022 р. о 15-00:

Перейдіть за посиланням

https://us05web.zoom.us/j/6278265008?pwd=NnIxQ1FkQnFSY2RMVUU2bEhkcXV5QT09

Ідентифікатор відеоконференціі

6278265008

Пароль: 123456

Збірник 85-і конференціі ХНАДУ, секція "Інформатика та прикладна математика".

Збірник 83-і Міжнародноі студентськоі науковоі конференціі ХНАДУ

До уваги студентів всіх факультетів!

Навчальні матеріали з дисциплін розташовуються на НАВЧАЛЬНОМУ САЙТІ ХНАДУ, посилання на який є на головній сторінці нашого основного сайту, або за наступним посиланням: http://dl.khadi.kharkov.ua

Нагородження проф. Левтерова А.І. нагрудним знаком МОН України.

  З нагоди 70-річчя завідувач кафедрою інформатики та прикладної математики проф. Левтеров А. І. 26 березня 2021 р. на Вченій Раді університету був нагороджений нагрудним знаком МОН України  "За наукові та освітні досягнення".

Конференція ІПМ-2020

13 листопада 2020 р. кафедра буде проводити Всеукраїнську науково-методичну Internet-конференцію

"Інформаційні технології в освітньому процесі ЗВО" ,

яка буде спрямована на представлення та обговорення методів і можливостей використання сучасних інформаційних технологій при вивченні дисциплін і викладанні освітніх курсів.

Участь у конференції безкоштовна.
Будемо раді Вашій участі у даному заході та запису на курс.

Начинается скачивание файла Інформаційне повідомлення

82-а Міжнародна наукова студентська конференція ХНАДУ

Перемога на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт.

На Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black sea science 2020" під керівництвом проф. Левтерова А. І. у секції "Інформаційні технології, автоматизація та роботизація" перемогу здобув студент Максим Захарченко.

81-а Міжнародна наукова конференція студентів університету

3.04.2019 р. на кафедрі "Інформатики та прикладної математики" було проведено студентську конференцію університету, на якій х доповідями виступили студенти усіх спеціальностей з різних факультетів під керівництвом викладачів кафедри.