Доєднання до громадської спілки “Українське товариство геодезії і картографії”

Науково-педагогічних працівників кафедри проектування доріг, геодезії і землеустрою прийнято до складу громадської спілки «Українське товариство геодезії і картографії».

Громадська спілка «Українське товариство геодезії і картографії» – це Всеукраїнська громадська спілка, що об’єднує на добровільних засадах фахівців в галузі геодезії і картографії, а також трудові колективи підприємств, їх об’єднань, організацій та установ.

Метою роботи громадської спілки  є сприяння подальшому розвитку в галузі геодезії, картографії та кадастру, проведення в життя професійних і творчих задумів, а також захист законних інтересів членів Товариства.

Відтепер співробітники кафедри проектування доріг, геодезії і землеустрою разом із громадською спілкою «Українське товариство геодезії і картографії» прийматимуть участь у вирішенні актуальних науково-технічних проблем в галузі геодезії, картографії та кадастру, розробці нової техніки і технології, механізації та автоматизації виробничих процесів з метою підвищення продуктивності праці, технічного рівня та якості топографо-геодезичних і картографічних робіт.