Міжнародна науково-технічна конференція «ОРГАНІЧНІ І МІНЕРАЛЬНІ В’ЯЖУЧІ ТА ДОРОЖНІ БЕТОНИ НА ЇХ ОСНОВІ»

8-9 листопада 2022 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету проведено Міжнародну науково-технічну конференцію «Органічні і мінеральні в’яжучі та дорожні бетони на їх основі». Конференція була присвячена 125-річчю з дня народження проф. М.І. Волкова та 90-річчю заснованої ним кафедри технології дорожньо-будівельних матеріалів.

МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ – сприяння науковцям та фахівцям будівельної галузі в обміні науково-технічною інформацією з існуючих проблем у галузі органічних і мінеральних в’яжучих та дорожніх бетонів на їх основі, сприяння впровадженню результатів досліджень у практику будівництва, розширення міжнародного співробітництва, встановлення та розвиток наукових контактів.

Дякуємо всім, хто взяв участь у роботі конференції. Програма конференції, за якою виступали доповідачі, та відеозаписи роботи секцій конференції доступні за наведеними нижче посиланнями. Згодом буде сформовано в остаточному вигляді та викладено в загальний доступ збірник матеріалів конференції.

 

1. Відкриття конференції (пленарне засідання) youtu.be/5Cn_tEP_w8A

2. Засідання секції «Органічні в’яжучі та бетони на їх основі» youtu.be/BPcn3jUoqWU

3. Засідання секції «Мінеральні в’яжучі та бетони на їх основі» youtu.be/lgG_4vs6i8k