Нещодавно до всеукраїнської громадської організації "Спілка землевпорядників України" приєдналися викладачі кафедри ПДГЗ

Всеукраїнська громадська організація «Спілка землевпорядників України» - це всеукраїнська громадська організація, яка об’єднує інженерно-технічних працівників, вчених землевпорядного профілю, викладачів і студентів землевпорядних факультетів і відділень учбових закладів, інших осіб, що працюють у сфері земельних відносин на добровільних засадах.

Відтепер наші викладачі - к.т.н., доц. Дорожко Є.В., к.т.н., доц. Арсеньєва Н.О., к.е.н., доц. Тимошевський В.В., к.е.н., доц. Тимошевська Т.І., к.т.н., доц. Казаченко Л.М. та к.т.н., доц. Мусієнко І.В. є членами всеукраїнської громадської організації «Спілка землевпорядників України», що підтвердженно свідоцтвами.

Метою участі викладачів у діяльності Всеукраїнської громадської організації «Спілка землевпорядників України» є сприяння вирішенню актуальних науково-технічних проблем, прогнозування розвитку науки і техніки в галузі землеустрою, використанні і охороні земель, державного земельного кадастру, моніторингу земельних ресурсів, підвищення технічного рівня і якості землевпорядних робіт.