Підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»»

      09 квітня 2021 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року на базі кафедри екології Харківського національного автомобільно-дорожнього університету у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»», спеціальність «Автомобільний транспорт».

     У рамках проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 58 наукових робі з 25 закладів вищої освіти України, за результатами якого до участі у підсумкові конференції було запрошено авторів 26 наукових робіт з 20 закладів вищої освіти.

     Наукові роботи учасників, подані на Конкурс, в цілому були цікавими та актуальними і розглядали широке коло проблем попередження та зменшення екодеструктивних наслідків функціонування як в цілому комплексу «автомобіль – навколишнє середовище», так і його складових.

     За результатами проведення Конкурсу було видано збірку матеріалів наукових робіт Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»», спеціальність «Автомобільний транспорт», у яку увійшли матеріали доповідей учасників, запрошених до участі у конференції. Збірку матеріалів можна завантажити за посиланням:  » тут «

     Переможці Конкурсу отримали дипломи, керівники наукових робіт – подяки, а члени галузевої конкурсної комісії – подяки «За активну учать у складу конкурсної комісії». Перелік переможців можна завантажити за посиланням:   » тут «

     Представники Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за результатами запеклої боротьби здобули почесні ІІІ місця – вітаємо Оковиту Яну (ДЕ-41-17) та Горенко Юлію (ДЕ-32т1-18) та їх наукових керівників доцента Прокопенко Наталію Вікторівну та доцента Лежневу Олену Іванівну.

     Щиро вітаємо переможців та їх керівників і бажаємо творчого натхнення на шляху вирішення екологічних проблем держави, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти нашої мети!

До зустрічі наступного року!