Участь представників кафедри екології в он-лайн семінарі Національного Ерасмус+ офісу

       11 вересня 2020 року завідувач кафедри екології ХНАДУ проф. Внукова Наталія Володимирівна  та доцент кафедри екології доц. Желновач Ганна Миколаївна прийняли участь у вебінарі «Новації конкурсів Програми ЄС Ерасмус+ та як долучитись до Стратегічного партнерства», співорганізаторами якого були Національний Ерасмус+ офіс в Україні та Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа в Україні».

       У під час вебінару було розглянуто питання  актуальності конкурсів для креативних індустрій та синергії з програмою «Креативна Європа», новацій програми, особливостей 2 нових конкурсів та відмінностей між Стратегічними партнерствами та Альянсами знань, а також надано поради для успішного проєкту стратегічного партнерства.  Спікерами заходи були: Віра Рибак –– Представництво ЄС в Україні (Україна), Світлана Шитікова, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні (Україна), Альона Дмуховська – проєктна менеджерка Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні (Україна), Лорета Паулаускайте – представник Міжнародного контактного пункту ICP для Іспанського Національного агентства Еразмус+ (Іспанія) та Войцех Дурановський – завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, відповідальний за реалізацію 2 проектів стратегічного партнерства у Сумському  державному  університеті (Україна).

       Висловлюємо щиро подяку спікерам за актуальну інформацію щодо особливостей реалізації проектів Ерасмус+ Стратегічного партнерства, яка стане у принаді під час реалізації в університеті проекту ERASMUS+. KA2  «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» (CLIMAN)