19-й міжнародний форум з будівництва, експлуатації і проектування автомобільних доріг i мостів «АВТОДОРЕКСПО»

10 - 12 листопада 2021 р.  завідувач кафедрою МКіБМ ім. В.О. Російського проф. Бугаєвський С.О. у складі делегації від ХНАДУ відвідав 19-й міжнародний форум з будівництва, експлуатації і проектування автомобільних доріг i мостів «АВТОДОРЕКСПО», який відбувся у Виставковому центрі КиївЕкспоПлаза.

Форум АВТОДОРЕКСПО – це головна подія української галузі будівництва доріг, складовими якої є видовищна міжнародна виставка і велика науково-практична конференція. Тут наживо демонструється спецтехніка, обладнання й матеріали світових і вітчизняних виробників для ремонту, будівництва та обслуговування доріг і мостів. Відтак форум – це майданчик, де замовники і постачальники укладають угоди, вивчають ринок і його новинки, спілкуються із першими особами галузі, поповнюють свої знання.

АВТОДОРЕКСПО – найдавніший, найавторитетніший і найбільший захід дорожньої тематики в Україні. Саме тут неодноразово відбувалися всеукраїнські презентації новітніх технологій, які згодом починали працювати на вітчизняних дорогах.

Цього року масштаби заходу приємно вразили: більше 100 компаній з 8 країн світу та більше 2000 відвідувачів.


Вверх