Візит болгарської делегації технічного університету Варна до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

Візит болгарської делегації технічного університету Варна до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

1.04.2021 року до ХНАДУ з офіційним візитом прибула делегація на чолі с проректором Внешняя ссылка открывается в новом окнеТехнічного університету Варна Кирилом Кіровим та заступником директора коледжу при університеті Гешо Любеновим. Під час зустрічі проректор з міжнародної діяльності  та науково-педагогічної роботи Тохтар Г.І. та начальник відділу міжнародних зв’язків Даниленко К.І. провели ознайомчу екскурсію у головному корпусі університету, завітали до лабораторії швидкісних автомобілів та  представили у центрі міжнародної діяльності науковців та викладачів університету, серед яких були присутні : проф. Черніков О.В., проф.Гурко О.Г., проф.Ніконов О.Я.,проф. Гнатов А.В., і які презентували на високому рівні свою роботу та  кафедри.  В ході перемовин були висвітленні деякі можливості щодо подальшої співпраці в науково-педагогічному напрямі, академічної мобільності та участі у конференції , яка відбудеться у червні цього року у Болгарії.  Зустріч завершилась підписанням двостороннього договору про співпрацю.