Засідання секції кафедри екології 84-ї міжнародної наукової конференції студентів ХНАДУ

12 квітня у форматі Zоom-  конференції відбулося засідання секції кафедри екології 84-ї міжнародної наукової конференції студентів ХНАДУ. У рамках заходу здобувачі першого та другого рівнів вищої освіти кафедри екології, що навчаються за освітніми програмами "Екологія та охорона навколишнього середовища" та "Екологічна безпека",  відповідно, представили власні наукові напрацювання та обговорили питання пом'якшення екологічних наслідків військових дій, що відбуваються на території держави.

Учасників заходу привітала завідувачка кафедри Прикладної екології та природокористування НТУ "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" д.т.н., проф. Степова Олена Валеріївна та зауважила, що подібні заходи важливі та сприяють підвищенню якості підготовки фахівців екологічного спрямування.

Окрім того, завідувачка кафедри Екології ХНАДУ, д.т.н., проф. Внукова Наталія Володимирівна здобила для всіх учасників заходу презентацію щодо особливостей провадження державної регуляторної  екоорієнтованої діяльності в умовах військового стану.

Висловлюємо щиро подяку усім, хто приєднався до заходу та бажаємо залишатися у безпеці!Бажаємо мирного неба та екоорієнтованого майбутнього!


To top

Новини за датою

Новини за тегами

За категорією